Kleurenwaaiers & -kaarten

Kleurenwaaiers:

Bijna elke dag, ergens ter wereld, wordt een nieuwe kleur gecreëerd.

Jarenlange ervaring heeft ons op een bijzonder hoog niveau gebracht met het in beeld brengen van deze nieuwe, maar zeker ook de bestaande kleuren en heeft (mede) het marktsucces van onze relaties bepaald.

Unieke kleurenwaaiers en kleurenkaarten die door onze technologie gegarandeerd gelijkwaardig zijn aan uw zelf ontwikkelde kleuren.

Pantone, RAL of eigen kleuren worden dus met precisie gedrukt, op de meest gebruikelijke materialen in vrijwel alle diktes.

Kleurenkaarten:

Ons bedrijf heeft een enorme ervaring in de productie van kleurenkaarten, die een geweldig marketing element zijn dat van invloed is op de aankoopbeslissing van de eindverbruiker.

We produceren ze niet alleen in elke vorm en afmeting maar ook in elke gewenste structuur met keuze uit een matte of hoogglans afwerking. Deze kunnen we dubbelzijdig bedrukken en verpakken in flow-packs in elk gewenst aantal.

Ons laboratorium

In ons werk gebruiken we nauwkeurige spectrofotometers waarmee we de mate van kleurtoewijzing op een top niveau kunnen bereiken. We hebben verschillende lichtkamers, waar we alle kleuren controleren in zowel daglicht, kunstmatig (UV) als winkellicht (TL).

Contact